Hamburger či boloňské špagety bez masa? Hravě! S proteinovými vločkami chutnají skvěle – vyzkoušejte! Hrachové “maso” stačí přelít horkou vodou nebo přidat do omáčky a povařit. Okamžitě získáte proteiny nabitou pochoutku. Ideální do boloňské omáčky, karbanátků či oblíbené zeleninové směsi.
Vysokoproteinový extrudovaný výrobek
Hrachový protein izolát 87%, hrachová mouka žlutá. Objem výrobku se může u různých šarží i výrazně lišit, deklarovaná hmotnost je však garantována. Tyto rozdíly jsou způsobeny technologií výroby.
Proteinové vločky necháme 30 minut hydratovat zalitím vroucí vodou či zeleninovým vývarem. Poté vodu slejeme a dále zpracováváme na způsob karbanátků. Vločky rovněž můžeme přidávat do omáček a směsí se zeleninou.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Energetická hodnota 1641 kJ/ 393 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g), sacharidy 6,5 g (z toho cukry 0,2 g), vláknina 2,4 g, bílkoviny 71,4 g, sůl 2,6 g.
200g
MEDIATE, s.r.o.